Samarbeten

I jobbet med att planera, anlägga och skapa miljöerna i trädgårdarna behövs många samarbetspartners. Det krävs många hängivna aktörer för att få till en helhet. Jag använder mig av flera men ett antal av dem är listade här. Fråga gärna vad som rekommenderas i specifika fall.

GRANNGÅRDEN

Nära till hands när det ska köpas mat och annat till hönsen. Här köper jag också trädgårdsredskap, stängsel och produkter för odling och plantering. En del växter har också fått följa med hem genom åren.

BEIJER BYGG

När det kommer till allt som ska byggas – vilket tenderar att bli mer än man tror – kan jag alltid vända mig till den kunniga personalen på Beijer Bygg. Trots att jag har en bra plan när jag åker dit har jag än bättre när jag åker därifrån. De har nu i dessa tider också ordnat en fantastisk service med ihopplock av varor som du hämtar på byggvaruhuset.

GRANIT

Vad kan man säga… Granit är Granit och där finns den där sköna mixen av utemöbler, krukor, förvaring och härliga ljusslingor etc. De har en stil som håller över tid vilket känns jättebra. Alltid fint avstämt i färg till trädgården.

CONFIDENT LIVING

Confident Living. Här finns allt man kan önska sig! Här kan man möblera upp sina uteplatser i den stil man önskar. Utbudet är brett så man hittar alltid det man söker. Utöver alla fina basmöbler hittar man också alltid de snygga produkterna man vill komplettera med.

SOLHEM INREDING

Solhem Inredning – Skandinavisk Stil & Nordisk Minimalism. Allt här är så smakfullt och det är inte svårt att hitta sina favoriter. Mycket är dansk design med sin ljusa stil, rotting och naturmaterial. Komplettera med inredningsprodukter som plädar, korgar eller produkter till ett utekök.