Konsultation

I min värld värderar jag trädgårdsrummet högre än den enskilda, ibland exklusiva växten. Helheten i rummet är ofta en starkare upplevelse än växterna en och en. Sätter man en designmöbel i ett oattraktivt rum kommer den inte till sin rätt. Likaväl kan man i en vackert komponerad miljö sätta till utvalda objekt och få dem båda att lyfta. Därför vill jag gärna tänka i stora drag, i strukturer, rum och funktioner. Det är basen man bygger vidare på. Självklart kan man utgå från en växt eller en placering men det är fortfarande strukturerna som är de viktiga.

Rådgivning

Vill du ha idéer och någon att diskutera med. Boka in dig på en konsultation. Jag kan besöka din trädgård och vi går igenom den och diskuterar det du behöver hjälp med. Jag kan också i den virtuella verklighet vi lever i se din trädgård på facetime eller motsvarande. Hör av dig så ser vi vad som passar bäst i just ditt fall. I detta ingår ingen ritning utan du tar själv anteckningar.

Jeanette tel: 0733-74 54 30 info@mygreengarden.se

Priser:
En konsultation på två timmar kostar 3000 kr.
Tilläggstimmar 1250 kr/timme.
Milersättning 40kr/mil samt 550 kr/timme.

magnolia vattendroppar Susan
Designförslag Rådgivning

Designförslag

Vill du ha mer hjälp kan ett designförslag passa bättre. Jag gör då ett förslag efter tomtkarta och foton. Du kommer att inför uppdraget få fylla i en enkät med frågor jag behöver svar på för att utforma förslaget så det passar er. Beroende på hur mycket du kan själv och hur mycket du behöver hjälp med har jag tre nivåer

Designförslag BAS: Här ingår en enkel trädgårdsritning med de stora dragen och strukturerna satta, markbeläggningar och växtplaceringar.
10.000 kr

Designförslag MELLAN: Trädgårdsritning med strukturer, växtplaceringar, växtförslag, markbeläggningar och moodboard.
15.000 kr

Designförslag KOMPLETT: Här ingår en färglagd trädgårdsritning där strukturer, markbeläggningar, växter är utsatta. Moodboard samt växtlista med antal och sortförslag. Där ingår också en timmes möte för att stämma av halvvägs samt ett möte vid överlämning.
25.000 kr

Det inledande besöket ingår självklart i priset men skulle du välja att inte gå vidare debiteras besöket med 2000kr.
Alla priser är inklusive moms. Gäller för tomter upp till 1200 kvm och utan större höjdskillnader. Begär offert för mer komplicerade tomter.