Konsultation

Jag gillar att tänka i stora drag, i strukturer, rum och funktioner. Det handlar om hela trädgårdsrummet snarare än en enskild växt. Helheten i rummet är ofta en starkare upplevelse än växterna en och en. I en vackert komponerad miljö kan man sen sätta till utvalda objekt och få dem båda att lyfta.

Rådgivning

Vill du ha idéer och någon att diskutera med? Boka in dig på en konsultation. Jag kan besöka din trädgård och vi går igenom den och diskuterar det du behöver hjälp med. Jag kan också i den virtuella verklighet vi lever i se din trädgård på facetime eller motsvarande. Du kan också skicka bilder så har vi dem som underlag vid ett möte. Hör av dig så ser vi vad som passar bäst i just ditt fall. I detta ingår ingen ritning utan du tar själv anteckningar.

Jeanette tel: 0733-74 54 30 info@mygreengarden.se

Priser:
En konsultation på två timmar kostar 2500 kr.
Tilläggstimmar 1150 kr/timme.
Milersättning 40kr/mil samt 550 kr/timme.

magnolia vattendroppar Susan
Designförslag Rådgivning

Designförslag

Vill du ha mer hjälp kan ett designförslag passa bättre. Jag gör då ett förslag efter tomtkarta och foton. Vi har först ett möte där vi pratar om vad du vill ha, vad som är viktigt för dig och om du sett några bra exempel. Beroende på hur mycket du kan själv och hur mycket du behöver hjälp med har jag tre nivåer.

Designförslag BAS: Här ingår en enkel trädgårdsritning med de stora dragen och strukturerna satta, markbeläggningar och växtplaceringar.
10.000 kr

Designförslag MELLAN: Trädgårdsritning med strukturer, växtplaceringar, växtförslag, markbeläggningar och moodboard.
15.000 kr

Designförslag KOMPLETT
: Här ingår en färglagd trädgårdsritning där strukturer, markbeläggningar, växter är utsatta. Moodboard samt växtlista med antal och sortförslag. Där ingår också ett möte halvvägs igenom samt ett möte vid överlämning.
25.000 kr

Det inledande besöket ingår självklart i priset men skulle du välja att inte gå vidare debiteras besöket med 1800 kr.
Alla priser är inklusive moms. Gäller för tomter upp till 1200 kvm och utan större höjdskillnader. Begär offert för mer komplicerade tomter.