Kursupplägg

  • TIDSÅTGÅNG – du får material 1 gång per vecka i 8 veckor. Du jobbar parallellt och med de uppgifter som modulerna tar upp under denna tid. Men ingen stress – du har tillgång till materialet en längre tid.
  • FEEDBACK – består i att du under kursens gång har möjlighet att ställa frågor. Du väljer själv när du behöver detta stöd.
  • GRUPPGENOMGÅNG – Efter avslutad kurs bjuds du in till en genomgång av ditt trädgård. Det är kul och lärorikt att se hur andra kursdeltagare har löst sina designdilemman och vad de skapat. Detta är mycket populärt och givande.
  • Skulle du inte känna dig nöjd har du full återbetalning inom 14 dagar.
  • PRIS – 3990 kr.
Kursupplägg Moduler Kapitel

Tanken är att du ska få en inblick i hur du ska tänka som en designer. Få tips och goda råd. Kursen ska göra planeringen av din trädgård både rolig och lätt.

Efter avslutad kurs har du kunskap om planering, växter och hur du kan tänka gällande trädgård. Du är redo att skapa själv. Du är också bättre rustad i din dialog med en trädgårdsarkitekt eller anläggningsfirma.

Kursupplägg

Hur lång tid tar det?
Kursen är online under 8 veckor. Varje vecka får du tillgång till en ny modul. Modulen innehåller kapitel och avsnitt med text, bilder och instruktionsvideos. Där finns även uppgifter du ska göra för att komma framåt. Du får information som du sedan använder dig av och arbetar med. Allt material är nedladdningsbart. Tanken är att du ska jobba med din trädgård och dess förutsättningar. Tydliga instruktioner om varje uppgift medföljer.

I stora drag är det först en genomgång över vad man ska tänka på och ta hänsyn till vid uppstart. Hur man snabbt inventerar och dokumenterar nuläget för att veta förutsättningarna. Sedan fortsätter du att analysera behoven och vad Du vill med din trädgård. Efter det är det dags att göra en moodboard, att konkretisera tankarna i bild (och ord). Du kommer att få lära dig rita upp hela trädgården.

Stor vikt läggs sedan vid att tala om trädgårdens olika byggstenar, dvs det tredimensionella rummet. Vi går igenom golv, väggar och tak. Här kommer massor med exempel på hur du kan de åstadkomma stämningar och miljöer du önskar. Många tips och bilder på växter som ger olika uttryck.

Support – En av de största tillgångarna är att jag hela tiden finns som support. Du har möjlighet att under kursen ställa frågor, skicka bilder, bolla dina funderingar med mig grundligt vid hela tre! tillfällen. Du avgör när du behöver detta stöd. Det kan vara i början för att hamna på rätt spår eller i slutet för att få feedback på saker du tänkt eller bara frågor i allmänhet. Jag svarar på allt!

I samband med sista modulen kommer du också att få tillgång till 4 Exempelträdgårdar. Det är planer och vyer för 4 trädgårdar och delar av trädgårdar. Här finns många bra exempel och du får gärna använda dessa som underlag. De är fria att kopiera om du gillar.

Du kan läsa mer ingående HÄR.

Mål