Kursupplägg

Kursupplägg Moduler Kapitel

Kursupplägg

Kursen sker online under 8 veckor. Varje vecka skickas en ny modul ut. Modulen innehåller kapitel och avsnitt med text, bilder och instruktionsvideos. Du kommer först att få information som du sedan använder dig av och arbetar med. Tanken är att du ska jobba med din trädgård och dess förutsättningar. Tydliga instruktioner om varje uppgift medföljer.

I stora drag är det först en genomgång över vad man ska tänka på och ta hänsyn till vid uppstart. Hur man snabbt inventerar och dokumenterar nuläget för att veta förutsättningarna. Sedan fortsätter du att analysera behoven och vad Du vill med din trädgård. Efter det är det dags att göra en moodboard, att konkretisera tankarna i bild (och ord).

Stor vikt läggs sedan vid att tala om trädgårdens olika byggstenar, dvs det tredimensionella rummet. Vi går igenom golv, väggar och tak. Här kommer massor med exempel på hur du kan de åstadkomma stämningar och miljöer du önskar. Många tips och bilder på växter som ger olika uttryck.

Efter genomgången kurs kommer du att, som kursupplägget visar, som extramaterial få tillgång till planer och vyer för 4 trädgårdar och delar av trädgårdar. Dessa kan användas som underlag och är fria att kopiera om du gillar.

Mål

Tanken är att du ska få en inblick i hur du ska tänka som en designer. Få tips och goda råd. Kursen ska göra planeringen av din trädgård både rolig och lätt.

Efter avslutad kurs har du kunskap om planering, växter och hur du kan tänka gällande trädgård. Du är redo att skapa själv. Du är också bättre rustad i din dialog med en trädgårdsarkitekt eller anläggningsfirma.

  • KOSTNAD – 3990 kr
  • TIDSÅTGÅNG – du får material 1 gång per vecka i 8 veckor. Du jobbar parallellt och med de uppgifter som modulerna tar upp under denna tid.
  • FEEDBACK – består i att du skickar in dina funderingar och vi svarar. Detta görs efter vecka 6 och 8.
  • Skulle du inte känna dig nöjd har du full återbetalning inom 14 dagar.