Events

Kreativa dagar i Frankrike till hösten…

Vill du uppleva Languedoc till hösten med mig och Maria Torén? Under fem härliga dagar får du njuta av vad Languedoc har att erbjuda. Vi bor på en vacker gård i södra Frankrike och våra dagar fylls av mysiga och intressanta workshops och utflykter. Det kommer att bli vinprovning på vinslott, skaldjurslunch vid havet, workshops i både hur man inreder sin trädgård, stylar en dukning och kombinerar mat och vin. Det kommer att bli marknadsbesök på en klassisk marknad och matlagning på säsongens råvaror för att nämna något. Du kommer också kunna promenera bland vinfälten och njuta av poolen och den vackra trädgården. Låter det lockande? Läs hur förra höstens program såg ut nedan.

Intresserad? Maila mig på info@mygreengarden.se

SE HELA PROGRAMMET HÄR

WEBINAR

Jag har med jämna mellanrum Webinars där jag visar och berättar om olika designlösningar. Är du nyfiken och vill vara med? Maila till info@mygreengarden.se så får du information om när det är på gång!

Under ett Webinar ger jag värdefulla tips på hur du ska tänka med din trädgård. Teman varierar. Är det något särskilt du vill att jag ska prata om får du gärna skriva en rad. Jag kommer också att berätta om min onlinekurs SKAPA DIN TRÄDGÅRD. Webinaren hålls live.

Välkommen!

TIDIGARE EVENTS

workshop Vallby ros Enköping

Under en dag får du lära dig hur man ska tänka när man skapar en trädgård. Utgångspunkt kan vara din egen trädgård eller en önsketrädgård. Jag går igenom trädgårdens olika delar och visar massor av exempel. Du kommer att få jobba med arkitektens metoder med att planera och realisera. Efter dagens slut har du fått ner idéerna och tankarna på ritning och moodboard.