Events

WEBINAR

Nu är det Webinar!

På torsdag den 27 maj kl 20:00 kommer jag att prata om ’3 saker du ska tänka på om du vill komma framåt fortare i din trädgård’. Kom och lyssna och inspireras. Bästa tiden på året börjar nu!
Vi är klara till kl 21.
Klicka på bilden och anmäl dig!

WEBINAR

Jag har med jämna mellanrum Webinars där jag visar och berättar om olika designlösningar. Är du nyfiken och vill vara med? Skriv upp dig så får du mail när något är på gång!

Under ett Webinar ger jag värdefulla tips på hur du ska tänka med din trädgård. Teman varierar. Är det något särskilt du vill att jag ska prata om får du gärna skriva en rad. Jag kommer också att berätta om min onlinekurs SKAPA DIN TRÄDGÅRD. Webinaren hålls live. Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev så får du information om när det är på gång.

Välkommen!

    WORKSHOP

    Håll utkik efter kommande workshops!

    TIDIGARE EVENTS

    workshop Vallby ros Enköping

    Under en dag får du lära dig hur man ska tänka när man skapar en trädgård. Utgångspunkt kan vara din egen trädgård eller en önsketrädgård. Jag går igenom trädgårdens olika delar och visar massor av exempel. Du kommer att få jobba med arkitektens metoder med att planera och realisera. Efter dagens slut har du fått ner idéerna och tankarna på ritning och moodboard.