Kursupplägg VIP

Kursupplägg VIP

Kursupplägg VIP

Grundmaterialet till denna kurs är detsamma som i SKAPA DIN TRÄDGÅRD. Vad som skiljer sig är att här får du varje vecka personlig support. Du väljer om det är att skicka ett mail med funderingar och frågor och få mailsvar med feedback eller får du 30 minuters support på telefon / facetime / uppkopplad dator med delad skärm. Din möjlighet är att bolla dina funderingar i dialog med mig och få hjälp i rätt riktning.

Som bonusmaterial kommer du också att få 8 exempelträdgårdar (4 i SKAPA DIN TRÄDGÅRD).

Kursen sker online under 8 veckor. Varje vecka skickas en ny modul ut. Modulen innehåller kapitel och avsnitt med text, bilder och instruktionsvideos. Du kommer först att få information som du sedan använder dig av och arbetar med. Tanken är att du ska jobba med din trädgård och dess förutsättningar. Tydliga instruktioner om varje uppgift medföljer.

I stora drag är det först en genomgång över vad man ska tänka på och ta hänsyn till vid uppstart. Hur man snabbt inventerar och dokumenterar nuläget för att veta förutsättningarna för att sedan fortsätta med att analysera behoven och vad Du vill med din trädgård. Efter det är det dags att göra en moodboard, att konkretisera tankarna i bild (och ord).

Stor vikt läggs sedan vid att tala om trädgårdens olika byggstenar, dvs det tredimensionella rummet. Vi går igenom trädgårdens golv, väggar och tak och här kommer massor med exempel på hur du kan de åstadkomma stämningar och miljöer du önskar. Många tips och bilder på miljöer och växter som ger olika uttryck visas.

Slutligen kommer du som extramaterial få tillgång till planer och vyer för 8 trädgårdar och delar av trädgårdar. Dessa ritningar är material som du fritt kan kopiera och använda rakt av. Där finns många exempel som säkert passar även dina idéer och nyfunna stilideal.

Mål

Tanken är att du ska få en inblick i hur du ska tänka som en designer samt att kursen ska ge mängder med tips och goda råd. Kursen ska göra planeringen av din trädgård både rolig och lätt.

Efter avslutad kurs har du kunskap om planering, växter samt hur du kan tänka gällande trädgård. Du är redo att skapa själv. Du är också bättre rustad i din dialog med en trädgårdsarkitekt eller anläggningsfirma.

  • KOSTNAD – 8990 kr
  • TIDSÅTGÅNG – du får material 1 gång per vecka i 8 veckor. Du jobbar parallellt och med de uppgifter som modulerna tar upp under denna tid.
  • FEEDBACK – består i att du efter varje vecka väljer om du vill ha mailkontakt där du skickar foton, planer eller frågor och får svar eller om vi pratar i telefon/visar och diskuterar på facetime eller delar skärm och tittar på planer och utkast. Vi bokar in samtal på 30 minuter.
  • Skulle du inte känna dig nöjd har du full återbetalning inom 14 dagar.