Kursupplägg VIP

  • TIDSÅTGÅNG – du får material 1 gång per vecka i 8 veckor. Du jobbar parallellt och med de uppgifter som modulerna tar upp under denna tid. – Men ingen stress – du har tillgång till materialet en längre tid.
  • FEEDBACK – Du har i VIP-kursen massor av stöd. Du bestämmer om du vill ha 30 min efter varje modul eller samla några veckor. Totalt får du här 4 arkitekttimmar med mig!
  • GRUPPGENOMGÅNG – Efter sista modulen bjuds du in till en gemensam gruppgenomgång. Det är kul och lärorikt att se hur andra kursdeltagare har löst sina designdilemman och vad de skapat.
  • PRIS – 7990 kr.
  • Skulle du inte känna dig nöjd har du full återbetalning inom 14 dagar.
Kursupplägg VIP

Kursupplägg VIP

Grundmaterialet till denna kurs är detsamma som i SKAPA DIN TRÄDGÅRD. Vad som skiljer sig är att här får du varje vecka personlig support. Du väljer om det är att skicka ett mail med funderingar och frågor och få mailsvar med feedback eller får du 30 minuters support på telefon / facetime / uppkopplad dator med delad skärm. Din möjlighet är att bolla dina funderingar i dialog med mig och få hjälp i rätt riktning. Du ska känna att du aldrig kör fast. Jag är där för dig hela tiden!

Som bonusmaterial kommer du också att få 8 exempelträdgårdar (4 i SKAPA DIN TRÄDGÅRD).

Kursen sker online under 8 veckor. Varje vecka får du tillgång till en ny modul. Modulen innehåller kapitel och avsnitt med text, bilder och instruktionsvideos. Du kommer först att få information som du sedan använder dig av och arbetar med. Tanken är att du ska jobba med din trädgård och dess förutsättningar. Tydliga instruktioner om varje uppgift medföljer. Allt material är nedladdningsbart så det behåller du.

I stora drag är det först en genomgång över vad man ska tänka på och ta hänsyn till vid uppstart. Hur man snabbt inventerar och dokumenterar nuläget för att veta förutsättningarna för att sedan fortsätta med att analysera behoven och vad Du vill med din trädgård. Efter det är det dags att göra en moodboard, att konkretisera tankarna i bild (och ord).

Stor vikt läggs sedan vid att tala om trädgårdens olika byggstenar, dvs det tredimensionella rummet. Vi går igenom trädgårdens golv, väggar och tak och här kommer massor med exempel på hur du kan de åstadkomma stämningar och miljöer du önskar. Många tips och bilder på miljöer och växter som ger olika uttryck visas.

Slutligen kommer du som extramaterial få tillgång till planer och vyer för 8 trädgårdar och delar av trädgårdar. Dessa ritningar är material som du fritt kan kopiera och använda rakt av. Där finns många exempel som säkert passar även dina idéer och nyfunna stilideal.

Mål

På dessa 8 veckor har du skapat din drömträdgård! Du vet nu hur du ska tänka som en designer och har fått mängder med tips och goda råd. Kursen har gjort planeringen och designen av din trädgård både rolig och lätt.

Efter avslutad kurs har du kunskap om planering, växter samt hur du kan tänka gällande trädgård. Du har din trädgård och har samtidigt materialet om du vill fortsätta utveckla den. Du är också bättre rustad i din dialog med en trädgårdsarkitekt eller anläggningsfirma.