NYTT WEBINAR

Om 3 smarta tips som gör att du snabbare når resultat!

ATT SKAPA EN TRÄDGÅRD

3 saker som spelar roll

Jag har fått så många förfrågningar om att hålla fler webinar i trädgårdsdesign så jag kör en omgång till! Vi är väl alla förtjusta i genvägar och jag kommer att prata om några. Är du nyfiken så ska du definitivt vara med. Webinaren körs LIVE på söndag och innehållet är detsamma vid båda tillfällena. Du kan ställa frågor i chatten eller bara lyssna.

Du får exempel på hur du snabbare kommer framåt genom att få reda på vad som är viktigt att tänka på och hur det påverkar det färdiga resultatet.

Jag kommer också att prata om kursen SKAPA DIN TRÄDGÅRD och bjuda på några riktigt fina bonusar! SKAPA DIN TRÄDGÅRD är onlinekursen där du på 8 härliga veckor designar din trädgård till att bli din drömträdgård.

Du väljer vilken tid som passar dig bäst. Fyll i namn och e-mail i nästa steg så får du länk samt påminnelse-mail. Tveka inte utan häng på och var med!

Du får ett bekräftelsemail efter att du anmält dig. Skulle du inte få något så titta i din skräppost. Har du gmail kan det ibland hamna i mappen kampanjer. Vi ses!